Continental - The future in Motion
Indien niet goed leesbaar, open deze nieuwsbrief in uw browser
NIeuwsbrief Continental Automotive
Heb jij je entreekaartje voor de Kennissessie Slimme Tachograaf al?
Per 15 juni 2019  gaat er veel veranderen in Tachograafland. Wat betekent dat voor je onderneming?

Wees voorbereid op de nieuwe slimme tachograaf en kom naar een van de Kennissessies Slimme Tachograaf op 28 & 29 november aanstaande. Er zijn nog kaartjes beschikbaar, dus wees er snel bij!
Schaf hier direct je entreeticket aan ➜
De gastsprekers
ILT - Jeffrey Geesdorp
Jeffrey Geesdorp zal namens de ILT spreken over handhaving en technische wijzigingen van de slimme tachograaf ten opzichte van de huidige versie, wat invloed het heeft op de regelgeving en welke gevolgen het heeft voor de handhaving.
Lees meer over de Kennissessie ➜
KIWA – Paul Ras
Paul Ras zal de verschillen tussen de nieuwe en oude kaarten toelichten, de veranderingen in de wijze van aanvragen benoemen en het aanvraagproces presenteren.
 
Nieuwsgierig geworden? ➜
TLN - Erik Busser
Welke voertuig gerelateerde gegevens kan de controlerende instantie op korte afstand straks uitlezen? Moet de bestuurder deze tachograaf anders bedienen? Welke plichten heb jij als ondernemer bij de introductie van deze nieuwe tachograaf? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord door TLN-specialist Erik Busser. 
Lees hier alles over de Kennissessie ➜
Vallenduuk advocaten
Namens Vallenduuk zullen Marcel Kikkert en Kevin Vierhout je bijpraten over de juridische gevolgen. Te denken aan vragen zoals ‘Wat zijn de gevolgen als men zich niet houdt aan de nieuwe wetgeving’ en de verwachtingen op het gebied van het opleggen van bekeuringen voor de toekomst.
 
Koop hier direct je ticket ➜