Continental - The future in Motion
Indien niet goed leesbaar, open deze nieuwsbrief in uw browser
Samenvatting
NIeuwsbrief Continental Automotive
Beste relatie,

25 mei 2018 is de nieuwe privacywet in werking getreden: De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit betekent een verandering in de regelgeving wat betreft het verzamelen, verwerken en gebruiken van persoonsgegevens.

Bescherming van jouw persoonlijke gegevens heeft altijd hoog in het vaandel gestaan bij Continental. Met de invoering van de nieuwe Europese wetgeving is Continental verplicht te melden hoe er met je data wordt omgegaan. Per betaalde dienst/oplossing hebben wij een verwerkersovereenkomst (Data Processing Agreement ofwel DPA) opgesteld en geeft Continental duidelijkheid over verzameling, verwerking en gebruik van jouw gegevens. Deze verwerkersovereenkomst wordt te allen tijde verstrekt aan nieuwe klanten en relaties. Indien je al diensten afneemt, vind je hieronder meer informatie over ons privacybeleid binnen onze diensten/oplossingen.


TIS-Web
®
Eénmalig zal bij het inloggen op het TIS-Web® platform het nieuwe privacybeleid worden getoond. Wanneer je dit beleid accepteert, dan wordt je vervolgens doorgeleid naar het inlogscherm en kun je inloggen in TIS-Web®.
 
Continental is verplicht te melden hoe er met je data wordt omgegaan. Hiervoor hebben wij een verwerkersovereenkomst opgesteld (Data Processing Agreement ofwel DPA). De DPA is digitaal aan alle gebruikers verstuurd.
 
Ben je een TIS-Web® gebruiker maar je hebt deze verwerkersovereenkomst niet ontvangen?
Neem dan contact met ons op via nl@vdo.com


proConnect
Continental is verplicht met haar klanten overeen te komen hoe er met data binnen proConnect wordt omgegaan. Hiervoor hebben wij een verwerkersovereenkomst (Data Processing Agreement ofwel DPA) opgesteld. Neem je deze dienst van ons af, dan ontvang je binnenkort deze verwerkersovereenkomst welke wij graag getekend retour ontvangen.
 
Fleetvisor
Continental is verplicht met haar klanten overeen te komen hoe er met data binnen FleetVisor wordt omgegaan. Hiervoor hebben wij een verwerkersovereenkomst (Data Processing Agreement ofwel DPA) opgesteld. Neem je deze dienst van ons af, dan ontvang je binnenkort deze verwerkersovereenkomst welke wij graag getekend retour ontvangen.
 
TachoDataCheck Pro
TachoDataPro betreft een nieuwe dienst. Voor alle nieuwe diensten is de verwerkersovereenkomst opgenomen in het van toepassing zijnde contract en dient ondertekend te worden bij het afsluiten van het TachoDataPro abonnement.
  
Met vriendelijke groet,

 
Continental Automotive Trading Nederland B.V.
www.vdonl.nl

 
uitschrijven nieuwsbrief    voorkeuren aanpassen    doorsturen naar vriend